Bienvenue invité ( Connexion | Inscription )
![]() ![]() |
Jun 21 2010, 04:31 PM
|
|
|
Newbie ![]() Groupe : Members Messages : 3 Inscrit : 21-June 10 Membre n° 2 269 |
ЗДравейте .
Имам няколко въпроса . Бих искала да постъпя в колеж или университет в Париж с английски. Погледнах Американският Университет , но ме интересуват и други подобни, може и колеж. Вторият ми въпрос е след завършването на колеж/университет ще мога ли да започна работа или ще мога да работя нещо почасово само докато съм студентка. И последен трети въпрос , има ли някъде курсове по френски език Благодаря за отговорите предварително |
|
|
|
Jun 22 2010, 09:00 PM
|
|
|
Newbie ![]() Groupe : Members Messages : 2 Inscrit : 22-June 10 Lieu : Paris Membre n° 2 278 |
Здрасти,
Вмомента съм студентка 1ва година в Charles V, университет произхождащ от Universite Parid Diderot. В него се у4и усилено англииски език. Можеш да разгледаш сайта, който е следният: http://www.ufr-anglais.univ-paris7.fr/index.html След завършване на Master 2 можеш да се ориентираш към у4ителската професия. Също така след Licence можеш да се насо4иш към Master, където специализираш превод, следователно възможностите за работа са в областта на туризма, международната търговия, секретариат. Относно курсовете по френски език, можеш да намериш такива в кметството. Има разли4ни нива на обу4ение, в зависимост до каква степен владееш езика вмомента. Записванията запо4ват от септември. Ако имаш някакви въпроси, давай! Стига да мога да ти помогна |
|
|
|
Jun 23 2010, 07:51 AM
|
|
|
Newbie ![]() Groupe : Members Messages : 3 Inscrit : 21-June 10 Membre n° 2 269 |
Здравей отново
Аз не искам да изучавам английски език , защото завърших английска филология в България Септември ми е много късно за курсове вече знам за тях . трябва ми нещо интензивно |
|
|
|
Jun 23 2010, 09:04 AM
|
|
|
Ivo ![]() ![]() ![]() Groupe : Conseil d'administration Messages : 59 Inscrit : 25-May 08 Lieu : Paris, France Membre n° 1 071 |
Бихте могла да проверите във Френския институт в София (ул. Дякон Игнатий), където се провеждат интензивни курсове по френски
|
|
|
|
Jun 23 2010, 01:55 PM
|
|
|
Аз съм в Париж :О затова питам така :О :О
|
|
|
|
Jun 24 2010, 07:04 PM
|
|
|
Newbie ![]() Groupe : Members Messages : 2 Inscrit : 22-June 10 Lieu : Paris Membre n° 2 278 |
Ами именно в Charle V се преподава само на англииски.
За друг университет не се сещам. Може да отидеш в CROUS de Paris, където да те насо4ат. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Version bas débit | Nous sommes le : 10th September 2010 - 02:53 PM |