Контакти

Можете да ни намерите на:

assobg@assobg.org
MIE Bastille, 50 Rue de Tournelles, 75003 Paris


+33 (0)6 58 75 37 12 (секретар)


Социални мрежи

  


Формуляр за контакт

Име
e-mail
тема
Съобщение